Menu
Your Cart

Хранителна добавка Грифония

Хранителна добавка Грифония
Хранителна добавка Грифония
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Хранителна добавка Грифония, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Хранителна добавка Грифония полезен продукт за проблеми с нервната система и съня. Произведен е от семената на растението грифония, което расте в централна и западна Африка. Характерно за него е голямото количество витамини от групата В. Както е известно те действат синергично, като успокояват причинения дискомфорт от стрес и други негативни фактори за човешкия организъм.

Най-ценното от растението Грифония са неговите семена. Те съдържат така необходимата аминокиселина 5-хидрокситриптофан. Мулекулите на 5-хидрокситриптофан проникват в мозъчните клетки и се превръщат в серотонин. Искаме само да напомним, че това не е синтетично средство, а природен продукт с доказано действие.

Изследванията показват, че грифонията премахва всякаква тревожност и по нищо не отстъпва на медикаментите и антидепресантите. Освен това подобрява настроението, следователно положителните емоции, способства за здрав и пълноценен сън.

Хранителна добавка Грифония

Най-важните ползи на хранителната добавка Грифония

  • Успокоява нервната система
  • Контролира апетита
  • Потиска болките на пред менструалния синдром
  • Премахва депресията и старческото слабоумие.

Всичко това го прави по един елегантен начин само с една таблетка на ден, без никакви странични проявления. Подобни хранителни добавки, като Златно мляко и Куркума на прах ще намерите в нашия онлайн магазин, ако го разгледате по-обстойно. Освен всичко изброено трябва да добавим и влиянието на добавката върху кръвното налягане (намалява го). Има специален сертификат за качество и е абсолютно натурален продукт.

За по-добро действие към хранителната добавка Грифония са добавени витамин В6 и витамин В12.  И двата имат широк спектър на действие и се предписват профилактично от много лекари. Дефицитът от витамин В води до сериозни нервни разстройства, атрофия и периферни неврити.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в ляво, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.