Menu
Your Cart

Мултивитамини Ями Витс

Мултивитамини Ями Витс
Мултивитамини Ями Витс
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Мултивитамини Ями Витс, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Мултивитамини Ями Витс един от най-новите ни продукти, който може да се използва както от големи, така и от деца над три годишна възраст. От химична гледна точка това са дъвчащи бонбони от минерали и витамини от най-ново поколение. Вкусът им наподобява гъст мармалад, не много сладък, заради липсата на захар, което е добре, защото не вреди на зъбите. Вашите деца ще харесат този комплекс от полезни за тялото съставки и в по-късен период от своето развитие ще видят основните ползи.

За какво основно помагат мултивитамините Ями Витс

 • Балансира правилният растеж на мускулите и костите
 • Поддържа силен имунитет
 • Помага за бързото възстановяване на организма след натоварване
 • Компенсира липсата на витамини и минерали
 • Мултивитамини Ями Витс

През последните десетилетия не само децата но и възрастните хора все по-често се хранят с нездравословни (бърза закуска, полуфабрикати и др.). Това е един вид еднообразна и лошо приготвена храна, която трябва да се компенсир апо някакъв начин. Точно тогава се нуждаете от такъв комплект от мултивитамини, които ще отговорят на този дефицит.

Какво се съдържа в мултивитамините Ями Витс

 • Витамини А, Е, С
 • Витамин D
 • Витамини от група В
 • Йод и селен
 • Естествени ароматизатори

Витамини С, А, Е, изключително надеждни за здравето ни, особено през студените зимни месеци, когато има грип и вирусни инфекции. Антиоксиданти от първо поколение, укрепващи кръвоносните съдове и имунитета. Честата им консумация води до бързо възстановяване след физическа работа, но не злоупотребявайте с тях.

Витамин D, стабилизира обмяната на веществата, заздравява зъбния емайл и правилното функциониране на имунната система. Подобен продукт от нашият сайт е Липозомен витамин D3, с малка разлика в неговото предназначение. 

Витамини от групата В4 до В12, добре влияят на кожата, нервната система и мозъка.  Подобряват визията на ноктите и косата, по което може да разберете дали имате някакъв здравословен проблем.

Йод, важен химичен елемент особено що се отнася до ендокринната система и жлезите с вътрешна секреция.  Консумирайте дражетата мултивитамини Ями Витс по едно до две на ден след храна.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.