Menu
Your Cart

Защита от простуда Фитогард Про

Защита от простуда Фитогард Про
Ново
Защита от простуда Фитогард Про
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Защита от простуда Фитогард Про

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Защита от простуда Фитогард Про е супер ефективна съставка с профилактично значение. Активира защитните сили на организма, спомага за по-леко прекарване на простудните заболявания и поддържа младостта, и като цяло укрепва здравето. Всички растително вещества са така подбрани, че да се получи синергичен комплекс, който да съдейства за укрепване както на съпротивителните сили, така и срещу инфекции.

Какво се съдържа в една капсула ФитоГард Про

  • Масло от мащерка 120 мг
  • екстракт от корен астрагал 30 мг
  • бета-глюкани 75 мг
  • масло от риган 120 мг
  • екстракт от листа зелен чай 50 мг

Подробно описание на съставките в Фитогард Про

Масло от мащерка и риган, позната комбинация , често използвана в народната медицина. Най-често от тях се правят отвари за инхалации на гърлото и белите дробове. Ефективни са срещу вирусни инфекции, действат противовъзпалително. Смесване на билките мащерка и риган се използва широко при ароматерапията и обеззаразяване на въздуха в стерилни помещения.

Екстракт от корен астрагал представлява смес от биоактивни вещества, танини, микроелементи особено важният селен. Астрагалът се използва още като антимикробно средство и допринася за баланса на процесите вътре в клетката.

Бета-глюканите са активни вещества, които се съдържат например в овеса,, някои видове водорасли, ечемик и хлебна мая. Тяхното присъствие в добавката ФитоГард Про е нововъведение, заради доказаната полза от тях. Помагат за засилване защитата на организма и по-специално укрепване на кръвоносните съдове.

Екстракт от листа зелен чай – комплекс от флавоноиди, полифеноли и терпени, които имат антисептично и местно противовъзпалително действие. Борят се срещу свободните радикали и забавят процесите на стареене на клетките.

Една капсула на ден е достатъчна за да предпази тялото ви от грип и простуда. Много добро действие притежава, когато идват периодите за смяна на сезоните или климата.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в ляво, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.