Menu
Your Cart

Нормално храносмилане с Дайджестабъл

Нормално храносмилане с Дайджестабъл
Ново
Нормално храносмилане с Дайджестабъл
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Нормално храносмилане с Дайджестабъл

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Нормално храносмилане с Дайджестабъл, хранителна добавка от ново поколение, включена в третия етап на програмата за детокс Коло Вада. Много е важно когато избраната от нас храна постъпи в стомаха и червата да се обработи правилно. Да се извлекат всички полезни вещества необходими за създаване на енергия на тялото ни. Ако по някакви причини има известни затруднения в тази посока, може да прибегнем до здравословни хранителни добавки каквато в случая е Дайджестабъл.

Какво представлява добавката Дайджестабъл

Абсолютно натурална растителна добавка за балансирано усвояване на храната по правилния начин. Съставена е от растителни ензими, които ще изброим сега.

  • Амилаза
  • Протеаза
  • Липаза
  • Папаин
  • Лактаза
  • Бромелаин

Амилазата е предназначена да разгради въглехидратите и да ги превърне в глюкоза. Това става чрез слюнчестата течност в устата ни. После храната вече смляна отива в стомаха и дванадесетопръстника, където стомашните ензими помагат за усвояване на белтъците и мазнините.

Протеазата е ензим в стомашния сок, който преработва белтъците до аминокиселини.

Липаза е ензим в панкреаса, който разгражда мазнините до глицерол. Това е изключително важен химичен процес за работата на дванадесетопръстника.
Папаин, или растителен пепсин, който разгражда белтъците. Активен е в алкална и киселинна среда. С други думи улеснява самото храносмилане на клетъчно ниво.

Бромелаин ензим заместител на животинските ензими, отговаря за нормалната функция на стомашно чревния трак. Подобрява вътрешните процеси и има противовъзпалителни свойства.

Лактаза ензим в тънките черва, разграждащ лактозата и помага за правилното усвояване на млените продукти.

Сами разбирате колко е ценна тази хранителна добавка Дайджестабъл за храносмилателната ни система. С толкова много полезни ензими няма как да не се почувствате по-добре, да се изпълните с енергия от храната, която консумирате. Не е необходимо да спазвате някаква специална диета за да пиете Дайджестабъл. Бъдете сигурни че тя че е правилно абсорбирана от вашето тяло и няма да усещате тежест в стомаха. Нормалното храносмилане с Дайджестабъл ще доведе до алкално-киселинното равновесие в организма ви.

Ако искате да закупите нашият нов комплекс от ензими натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.

За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.