Menu
Your Cart

Кора от мравчено дърво със селен

Кора от мравчено дърво със селен
Ново
Кора от мравчено дърво със селен
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Кора от мравчено дърво със селен

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Кора от мравчено дърво със селен, активна хранителна добавка за възрастни хора. Взема се по една капсула на ден по време на храна. Това наше предложение ще подсили вашата имунна система, защото притежава така ценните за организма ви антиоксиданти. Не случайно хората казват, че Мравченото дърво е дървото на живота. 

Какви основни съставки има в кората от мравчено дърво и селен

  • Витамин С
  • Микроелемента Селен
  • Карбохидрати

Витамин С участва в много комбинации от добавки, защото той влиза във взаимодействие с микроелементите и по този начин те се усвояват по-добре от организма. Освен това укрепва стените на кръвоносните съдове и повишава резистентността срещу вируси и грип.

Селен това е най-добрият антиоксидант познат в природата. Забавя стареенето на клетките и много добре повлиява на стресовите ситуации, на които сме подложени всеки ден. Заедно с витамин С представляват мощно средство срещу настинки и грип. С други думи имунитета ви е максимален.

Кората от мравчено дърво е в прахообразно състояние, добре синтезирано и абсолютно натурално. Притежава двадесет био-активни съединения, които стопират размножаването на патогенните клетки, премахват разграждането на клетките подложени на оксидативен стрес. Друг подобен продукт за силен имунитет, който може да ви предложим от нашия сайт е Пау Дарко Мравчено дърво.

Едно от най-големите предимства на този продукт е, че предпазва от рак, подтиска всички възпаления в организма и осигурява антигъбична защита. Може да го използвате в детоксикация на тялото, за да очистите плаките в дебелото черво.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в ляво, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.