Menu
Your Cart

Кора от мравчено дърво с мате

Кора от мравчено дърво с мате
Ново
Кора от мравчено дърво с мате
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Кора от мравчено дърво с мате

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Кора от мравчено дърво с мате, много подходяща и интересна комбинация от екстракти. Както се казва, важни са детайлите, а именно точното съотношение между отделните съставки. Препоръчителната доза за възрастен човек е, по три капсули преди обяд по време на хранене.

Кои са съставките на кора от мравчено дърво с мате

По самото име на добавката се подразбира, че основното съдържание е екстракт от мравчено дърво. Към него е добавен екстракт от европейска маслина и пропорционално на тези две съставки има бразилско мате.

Какви са полезните свойства на Кора от мравчено дърво с мате

  • Засилва имунитета
  • Повишава жизнения тонусКора от мравчено дърво с мате
  • Насища кръвта с кислород
  • Облекчава стреса и хроничната умора

Най-важната съставка тук е екстракт от корите на мравченото дърво. Технологията на извличане е доста трудоемка, но за сметка на това ефекта е поразителен. Любопитен факт е, че това дърво не боледува. Не го ловят никакви болести. Поради тази причина мравките са го приели за свой дом. Доказано полезно действие срещу бактерии и вредни микроорганизми. Кората на това дърво активизира вашата имунна система и вероятността да се разболеете от грип или настинка са сведени до минимум. Подобен продукт Пау Дарко Мравчено дърво може да намерите в нашия онлайн магазин.

Второто вещество, на което искаме да спрем вашето внимание е екстракт от маслини. Тук искаме да отбележим, че става въпрос за маслиново дърво , а не за неговия плод. Екстрактът помага за укрепване на вените и артериите, както и цялата кръвоносна система. По този начин ще се чувствате уверени и жизнени през целия ден.

Третата , но не маловажна съставка е листата на бразилско мате. Посредством нея се засилва ефекта на мравченото дърво и способства за увеличаване на кислорода в кръвта. Получава се нещо като катализатор в процесите на организма.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в ляво, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.