Menu
Your Cart

Пречистване на лимфата с Лимфлоу

Пречистване на лимфата с Лимфлоу
Ново
Пречистване на лимфата с Лимфлоу
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Лимфлоу

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Пречистване на лимфата с Лимфлоу, продукт стимулиращ лимфната система. Хранителната добавка Лимфлоу има точно тази задача, да изведе токсините от тялото ви и да укрепи имунната ви система.

Какъв е съставът на добавката Лимфлоу

  • Екстракт от черешови дръжки
  • Екстракт от листа от касис
  • Екстракт от листата на магданоз
  • Екстракт от цвета на хибискус

Доста шарена комбинация от есенции, които са свързани в обща формула, за да дадат необходимият ефект върху нашата лимфна система. Интересен е фактът, че именно тя е фактора, който помага да се изхвърли ненужното от организма. Когато тя е затлачена, тялото ни страда (неприятно нали), потим се често, езика ни е обложен, чувстваме отпадналост и т.н. Ето защо едномесечна профилактика е наложителна със сигурност. Разбира се има вариант за естествено предпазване, който трябва да ни стане навик. Пиенето на много течности, намаляване до минимум на стресови състояния и масажи на подутите лимфни възли са само част от мерките за опазване цялостната лимфна система.

Друг важен момент е спортът. Той винаги е пръв приятел на човека и помага срещу стрес. Не е нужно да ходите във фитнес залата за да спортувате. В крайна сметка всеки сам решава кое е добре за него нали?

Ако все пак искате да сте сигурни в детокса на вашето тяло може да опитате с тази незаменима добавка за пречистване на лимфната система Лимфлоу, както и добавката Корал Репей, която има по-широк спектър на действие.

Опитайте с йога упражнения, особено с различни разтягания в проблемните за вас места и правилното дишане. Това е един чудесен вариант за подобряване на кръвообръщението и правилния тонус на мускулите. Всяко нещо в умерени дози е полезно. Разгледайте и останалите ни предложения в тази категория здравословни добавки и ако имате въпроси сме на ваше разположение.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в ляво, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.