Пълно Коло Вада описание на всички съставки, включени в тази разкошна програма. Тя е поетапна и добре структурирана, за изчистване на тялото ни от всички токсини, натрупани през годините. След четиринайсет дневен прием на нашите дражета, ще усетите истинска хармония, както на физическо, така и на ментално ниво. Коло Вада Плюс не създава никакъв дискомфорт във вашия начин на живот, дори напротив ще ви направи енергични и здрави хора. Важно е да се разбере какво се случва всъщност по време на целият процес на изчистване. Цялата информация, която искаме да ви дадем е свързана с всяка една съставка включена в лечебния цикъл. Храносмилателната ви система ще се освободи от натрупаната т.нар. шлака по стените на чревния тракт.

Какви са етапите на програмата Коло Вада

Първи етап или ПОДГОТОВКА преди същинската част с продължителност седем дни. Коло Вада описаниеТук имаме 14 пакетчета с обозначение № 1. В съдържанието на всяко едно пакетче има:

  • Листа от черен орех,
  • Алтимейт,
  • Витамин С,
  • Люцерна и Зърнастец
  • Мега Ацидофилус
  • Билкова комбинация № 2.

Алтимейт това е източник на витамини и минерали, който създава балансиран ефект в обмяната на веществата и компенсира полезни вещества, които са недостатъчни преди неговият прием.

Зърнастец това е слабително средство, чрез което се формират фекалните маси, не предизвиква дразнене в чревния тракт, успява да създаде условия за извеждане на токсините, чрез редовна дефекация.

Листа от черен орех – билка, която има антибактериално действие, създава преграда за възникването на паразитна среда и възпрепятства образуването на гнилостни процеси в червата.

Люцерната е здравословен източник на протеини и минерали с растителен състав. Витамините в нея, както и фитоестрогените имат общо укрепващо действие, а активните биологични съставки свързват холестерина и дори предпазват от анемия.

Билковата комбинация № 2 притежава детоксикиращи елементи, предотвратява възпаленията, като същевременно има противопаразитни свойства. Съчетанието от растителни съставки активно стимулира отделителните функции на червата, подобрява тяхната перисталтика укрепва дейността на черния дроб, има противовъзпалителен ефект. Този билков комплекс е предназначен за цялостен детокс на организма.

Втори етап или ЧИСТЕНЕ с времетраене четири дни. Приготвили сме ви 8 пакетчета с маркировка № 2 и 16 пакетчета Коло-Вада Микс. Всяко пакетче с цифра 2 съдържа следните съставки: Листа от черен орех, Мега Ацидофилус, Зърнастец, Витамин С, Алтимейт, Люцерна, Билкова комбинация № 2,. Освен вече познатите и описани по-горе елементи, тук основната тежест се пада на прахчетата Коло-Вада Микс. Те притежават растителни фибри, които трябва да се приемат заедно с растителен сок или вода, за да се получи така желаното почистване на червата.

Основната съставка е каолин, който служи за свръзка на застоялите шлаки в червата, като допълнително действа разхлабващо и спомага за лесното изхвърляне през ректума. Има абсорбиращ ефект, като успява да попие до четири пъти собственото си тегло. Не се притеснявайте ако по време на тези дни имате засилена разхлабваща дейност на червата. Всичко това е нормално и точно по този начин трябва да протича. Това е всъщност целебният ефект от цялата програма Коло Вада.

Трети етап или ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ с времетраене 3 дни. В този интервал от време сме предвидили 6 пакетчета № 3. Тяхното съдържание е: Мега Ацидофилус, Витамин С, Дайджестабъл, Люцерна, Алтимейт и Зърнастец. С тяхна помощ се възобновяват нормалната работа на всички черва в храносмилателната система и най-вече самата микрофлора.

Новата съставка тук е Дайджестабъл, съвкупност от протеаза, липаза, амилаза, бромелаин и т.н. Възвръща ензимния дефицит, който подобрява като цяло разграждането на хранителните вещества и тяхното и усвояване. Нормализирането на целия стомашно-чревен тракт е осезаемо и се усеща почти веднага след завършване на цикъла. Мега Ацидофилус, възстановява чревната микрофлора, като взема дейно участие в синтеза на витамините и минералите, регулира чревната перисталтика. Целият 14 дневен цикъл е кратък и много ефикасен. Може да се прилага два пъти в годината, дори е препоръчително. Нуждата от това пречистване се налага особено като човек премине психологическата бариера от 40 години. За повече информация и подкрепа за приложението на програма Коло Вада свържи се с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.