Програмата Коло Вада е 2в1 антипаразитна и детокс, разработена специално за тези от вас, които искат да се освободят от токсини, шлаки, паразити, гъбички и с нарушен хранителен баланс. Препоръчително е да се прилага и от хора, които искат да си направят профилактика на тялото, което със сигурност ще доведе до значителни ползи с течение на техния живот. Вече повече от 15 години се в успешно на българския пазар без да е необходимо да  отсъствате от работа, като изключите животинските продукти и спазвате лек хранителен режим. Това не означава обаче, че след изчистващият режим може да ядете безразборно. Препоръчително е да се прилага два пъти в годината, обикновено пролет – есен, но това не е задължително. Целият процес преминава за 14 дни на три етапа, след което видимо ще се чувствате по-здрави, по-енергични и готови за по-добър живот.

Какви са резултатите от програмата Коло Вада

На първо място е добре да се претеглите преди и след детоксикацията с нашия продукт. В зависимост от вашето тегло може да свалите между 2 и 10 кг, като всичко е строго индивидуално. Нека всъщност добавим, че свалянето на въпросните килограми не е основната задача на този курс. Нека го наречем вторично въздействие. Кръвното ви налягане, ако сте имали проблеми преди това ще се доближи до нормалните стойности за възрастта ви. Нивата на лошият холестерол ще са в нормални граници, както и кръвната ви захар. Само да вметнем, че ако сте диабетици, особено на инсулин , не се препоръчва тази програма.Коло Вада Плюс

Друга важна промяна ще усетите във функциите на червата, ще се нормализират със сигурност, което е основната задача на това изчистване. Като цяло физическата ви форма ще се подобри, както и жизненият тонус. Всъщност самата детоксикация преминава на всички нива, както на клетъчно, така и в останалите органи и системи. Защитните сили на организма, включително имунната система ще заработят на пълни обороти. Следователно ще се разболявате по-малко или никак. Ето мнението на доволен клиент за този невероятен продукт.

Какво се случва с организма ви по време на трите етапа на програмата Коло Вада

През първият етап т.нар. Подготовка, вредните микроорганизми в нашето тяло (токсините) преминават в дебелото черво, от където впоследствие се изхвърлят завинаги. Нормализира се работата на тънките черва, където всъщност се разгражда (усвоява) храната. През втория етап, ние го наричаме същинското Чистене, Коло Вада успява да отстрани всъщност най-старите отлагания в червата, които дори след упорито гладуване са си още там.

Основни предимства на програмата Коло Вада

  • противопаразитно и противомикробно действие
  • нормализират чревна микрофлора
  • подобрява процесите на храносмилане
  • укрепва организма
  • антиоксидантен ефект

Комбинацията от съставките в нашия продукт успява да изчисти всички паразити, които не са никак малко в човешкото тяло. Някои от тях са причина за честите главоболия, язви, алергии и разстройство в храносмилането. Третият етап е Възстановяване. Това са само три дни, през които вашата храносмилателна система започва да функционира правилно.

В програмата Коло Вада са включени най-важните пробиотици (лакто и бифидобактерии), за възстановяване на чревната микрофлора. Синтезът на витамините и минералите, които са в храната се усвояват правилно, с което се подобрява чревната перисталтика. По време и след тази билкова терапия не се наблюдават странични ефекти. Единствено за хора с камъни в жлъчката и камъни в бъбреците, за бременни и кърмещи жени не се препоръчва програмата Коло Вада. За повече информация и подкрепа за приложението на програма Коло Вада свържи се с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.