Menu
Your Cart

Tiande

Tiande

Tiande продукти за жената, натурална козметика на изгодни цени

Дамски билкови нощни превръзки Нефритена свежест
Ново
Марка: Tiande
Дамски билкови нощни превръзки Нефритена свежест предпазват от бактерии и дават усещане за комфорт и свежест. Патентованият фито-компрес на Тианде Нефритена свежест е създаден в грижа за жената по време на месечният й цикъл и е препоръчително да се използва през ноща. Каква е целта на билките в дамс..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Дамски билкови тънки превръзки с аниони Нефритена свежест
Ново
Марка: Tiande
Дамски билкови тънки превръзки с аниони Нефритена свежест действат противовъзпалителително, подобряват микрофлората и  микроциркулацията на кръвта.Деликатните и нежни дамски превръзки ще ви осигурят чистота и комфорт през целия ден. Те са уникални хигиенни продукти с вграден анионен чип за макс..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Дневни дамски превръзки Нефритена свежест
Ново
Марка: Tiande
Дневни дамски превръзки Нефритена свежест за унищожаване на бактерии, премахване на сърбеж и раздразнения, нормализиране на цикъла. Дамските превръзки са легендарна категория продукти на компания Тианде. Какво е предназначението на дневните дамски превръзки пазат бельото чисто; защитават ж..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Ежедневна хигиенична превръзка
Ново
Марка: Tiande
Ежедневна хигиенична превръзка Енергия на живота се продава за 1 брой. Лечението според китайците трябва да бъде естествено и дарено от природата. Именно заради това превръзката «Енергията на  живота» включва в себе си  комплекс от 38 лечебни билки.Основни лечебни свойства на превръзките&n..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Ежедневни дамски превръзки Нефритена свежест
Ново
Марка: Tiande
Ежедневни дамски превръзки Нефритена свежест грижа за женското здраве, чистота, свежест и комфорт. Ежедневните дамски превръзки Нефритена свежест прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се дами.Превръзките са не само средство за лична хигиена, а компрес..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Комплект Моделиране на тялото с Чили и Водорасли
Ново
Марка: Tiande
Комплект Моделиране на тялото с Чили и Водорасли за стройна фигура и стегнат ханш. Комплект Моделиране на тялото от TianDe е за тези, които се стремят към:стройна фигура;стегнат ханш и бедра;плосък корем.Какво включва комплекта Моделиране на тялото от TianDe1. Спа ръкавица за идеално почистване и по..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Нежен гел за деликатна грижа
Ново
Марка: Tiande
Нежен гел за деликатна грижа подходящ за жени и мъже. Нежната пяна почиства и омекотява кожата, придава изтънчен аромат и приятно усещане за свежест за дълго. Идеален за ежедневната интимна хигиена както за жените, така и за мъжете. Подходящ за всекидневна употреба. Благодарение на съдържащите се в ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.