Menu
Your Cart

Сода без алуминий

Сода без алуминий
Сода без алуминий
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Сода без алуминий

ЗА ПОРЪЧКИ

Сода без алуминий, добавка за храна с нула съдържание на глутен. Въздейства по най-здравословния начин върху такива лоши навици като тютюнопушенето, алкохола и пристрастяване към наркотични вещества. По своят химически състав представлява натриев бикарбонат NaHCO3. При нормални условия содата без алуминий представлява бяло твърдо вещество на дребни кристали. Именно в такава консистенция се предлага на българския пазар.

Кои са най-важните ефекти от консумацията на сода без алуминий

Ползите са много и различни, но ние ще спрем внимание само на някои от тях, за които сме сигурни в здравословния ефект. На първо място е за профилактика на рака в почти всички негови проявления. Добро е въздействието за извеждане от организма на тежките метали като живак, олово, кадмий и бисмут. Извеждане на радиоактивни изотопи, ако са в малки дози и изчистването на тялото от радиоактивно заразяване.Сода без алуминий

Содата без алуминий разтваря всички отлагания във вътрешните органи, като камъни в бъбреците и злъчка например, за лечение на артрити и подагра. Подобни лечебни свойства има също свинския желатин. Прилага се също и то с голям успех върху подрастващи деца за да се засили вниманието и концентрацията в учебния процес. Предписва се от психолози за извличане на негативната енергия породена от завист, злоба и всякакъв вид недоволства.

Приложение на сода без алуминий

Ако искате да се предпазите от акне или друг кожен проблем смесете една лъжица от екстракта с една лъжица вода. Разтъркайте въпросното място със тази смес.
Ако имате сърбежи по пръстите на краката, в топла вода се слагат една след друга 3 лъжици сода без алуминий, една лъжица етерично масло от мента. Краката се държат 20-30 минути. Ако сте ужилени от насекомо (пчела, оса, стършел) се прави гъста смес от сода и вода и се нанася на въпросното място.

Ако имате киселини или парене в стомаха се смесват половин супена лъжица сода без алуминий с 500 мл. вода. След като се разтопи, се изпива на малки глътки. Със същата консистенция се процедира, ако имате инфекции в отделителните канали на уринарния тракт пие се два пъти на ден. Ако страдате от чести тромбози си пригответе смес от сода, лимонов сок или ябълков оцет с вода.

Едно от най-честите приложения на содата е в готварството. Служи както за набухвател в тестото, а и за по-доброто му изпичане.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.