Коло Вада Плюс е наименование на продукт за прочистване на червата от неправилният начин на живот и в частност храненето. Подобен тип детоксикации са много полезни за тялото и е добре да се правят поне два пъти в годината. Изчистващият ефект е гарантиран, като подобрението на общо функционалното развитие на организма се усеща още след първия път. Подобни лечебни програми може да намерите много в интернет, като някои от тях са със съмнителен ефект. Едно е сигурно, че нашето човешко тяло се нуждае от изхвърляне на всичко ненужно и то по възможност бързо.

В информацията, която искаме да ви дадем за програмата Коло вада плюс, не влизат съвети какво трябва да ядете и какво НЕ трябва по време на приема на добавките. Резултатите от направените изследвания след курса на детоксикация показват, че много от досадните болести могат да бъдат избегнати напълно. Идеята е да почиствате ежегодно вашият чревен тракт и натрупалата се шлака по повърхността. Не е нужно да искате съвет от вашият личен лекар дали да започнете тези процедури, защото Коло Вада плюс е доказала своя благотворен ефект през годините. Коло Вада Плюс

Нека се върнем векове назад във времето, за да видим, че в християнската религия има нещо подобно наречено „пост“. Древните хора макар и неосъзнато са практикували подобен вид прочистване на душата и тялото. Вярвали са в този вид лечение, което младото поколение вече не спазва. Когато човешкото тяло е младо, то не усеща нуждата от изчистване на токсините. Минавайки възраст след 40 години е доказано, че човек може да носи между 5 и 20 кг излишни вредни вещества. Освобождавайки се от шлаката, вие ще усетите ефекта на отслабване, което не е основното в програмата Коло Вада плюс.

Защо е необходимо да прочистим организма си с Коло Вада Плюс

За да ви отговорим на това питане е добре да си представим следната ситуация. Ако сме здрави и в перфектна спортна форма, храносмилателната система преработва постъпилата храна между 20 до 40 часа. Интересното е, че в дебелото черво, тя стои три пъти по-дълго. Обаче ако вие сте на възраст 40 и повече години, това време се разтегля пропорционално във времето. Обмяната на веществата намалява с годините и това води до известно затлачване в организма ви. Други причини са ниското качество на храната, която приемаме, стреса, неправилен режим и т.н.

Програмата Коло Вада плюс включва три етапа

  • Подготовка - 7 дни
  • Чистене - 4 дни
  • Възстановяване - 3 дни

Продуктът Коло Вада Плюс и подробности около доставката, и начина на плащане може да напишете, като коментар под статията. По стените на тънките черва се получават отлагания, които затрудняват тяхната функция. Усвояването на храната на микробиологично ниво става все по-трудно, често пъти виждаме как храната изхвърлена от тялото ни е такава, каквато сме я погълнали. Тук трябва да ни светне червената лампа, че нещо не е наред. Друг признак, който може да ни подскаже, че животът ни НЕ се развива в правилната посока е появата на кожни проблеми, лош дъх, честа умора, без да сме се натоварили физически или психически, нездрав тен.

Нужно ли е да направим детокс на организма си с Коло Вада Плюс

Определено ДА, още повече че след 15 години на пазара цените на пълния комплект паднаха драстично и в момента всеки може да си го позволи, без да ощети семейния бюджет. По време на 14 дни не е нужно да спазвате някаква драстична диета, да гладувате и дори да си правите клизми. Оставете всичко на нас за да ви обясним всичко подробно без да спестяваме нищо. За повече информация и подкрепа за приложението на програма Коло Вада свържи се с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.