Menu
Your Cart

Липозомен Куркумин

Липозомен Куркумин
Липозомен Куркумин
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Липозомен Куркумин, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Липозомен Куркумин нова добавка в нашия списък, произведена по последните биотехнологии. Приемът и е лесен и достъпен за клетките на тялото, като осигурява много добра ефективност в абсорбирането на куркумина. Активните съставки в липозомната обвивка повишават био достъпната среда на екстракта до 15 пъти.

Какви са ползите  от липозомен куркумин

  • Полезен при възпалителни процесиЛипозомен Куркумин
  • Укрепва сърдечно съдовата система
  • Заздравява костите и мускулите
  • Засилва имунитета

Освен всичко изброено, куркуминът подобрява дейността на злъчката и черния дроб, балансира кръвната захар и лошия холестерол. Тази добавка има антиоксидантна активност и забавя процеса на стареене в клетките, защото разрушава действието на свободните радикали. В свободно състояние  куркумата на прах има специфичен мирис и цвят, и придава ориенталски вкус на всяко ястие, макар родината да е Индия.  

Каква е дозировката на липозомен куркумин

Счита се за правилно да се приема по 5 мл по време на хранене само веднъж на 24 часа. Преди това флакона трябва да се разклати, защото консистенцията е течна. Може да се пие зедно с вода или сок, а не във чист вид. Страната производител е Холандия, а срока на годност 24 месеца.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.