Menu
Your Cart

Драгон Супер храни

Марка: Dragon
Бадемово брашно е важна хранителна съставка за приготвяне на различни тестени ястия. Произвежда се е от смлени бадеми, като предварително преди това са премахнати техните люспи. Въпреки, че консистенцията е много фина, при изработката на някои сладкиши, като например френски макарони е препоръчителн..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Dragon
Био кокосово масло идеален продукт за козметиката и кулинарията. Мощен антиоксидант с изключително много ползи за тялото на човека. Има подхранващо и овлажняващо действие, широко използвано в козметиката и медицината. По-възрастните жени използват кокосовото олио за премахване на бръчки  и за п..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Dragon
Био Спирулина на прах е хранителна съставка, изсушена при специални условия и годна за консумация под строг контрол. Като биологична единица, спиролината представлява едноклетъчно зелено-синьо водорасло, отглеждано в филтрирани и естествени води. След като изсъхне се смила на прах, който има тъмнозе..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.