Menu
Your Cart

Дневни дамски превръзки Нефритена свежест

Дневни дамски превръзки Нефритена свежест
Ново
Дневни дамски превръзки Нефритена свежест
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Нефритена свежест

Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Дневни дамски превръзки Нефритена свежест за унищожаване на бактерии, премахване на сърбеж и раздразнения, нормализиране на цикъла. Дамските превръзки са легендарна категория продукти на компания Тианде.

Какво е предназначението на дневните дамски превръзки

  •  пазат бельото чисто;
  •  защитават жената от бактерии и инфекции;
  •  нормализират цикъла.

Обновената серия Нефритена свежест е с патентован фито-компрес, който е разработен в Китайската академия на науките в Гуанчжоу специално за компания Тианде и нейните клиентки.

Какви са лечебните свойства на растенията, които влизат в състава на превръзките

  1. унищожават бактериите и лошият аромат, който те носят
  2. премахват сърбежа и раздразненията
  3. способстват за нормализиране на цикъла
  4. грижат се за женското здраве, дават чистота, свежест и комфорт

Превръзките Нефритена свежест – дневна грижа притежават още уникални характеристики:

5 защитни слоя – имат добавен допълнителен подсилен слой, който повишава абсорбацията и защитата по време на цикъл

В абсорбационния слой има 20% повече гел, който гарантира максимална попиваемост. Важно е да се отбележи, че гелът, който се използва е като на квалитетните бебешки памперси и е гаранция за здраве

Количеството на защитни бариери блокира протичането (за сравнение с предходната линия с 10 пъти по-добра попиваемост)

Дишащият повърхностен слой е с увеличена перфорация, което предпазва от спарване и развитие на инфекции.

Активни съставки:

Екстракт от листата на китайска камелия – извлича се от чаения храст Camellia Sinensis – вечнозелено храстово растение от семейството на чая. В него се съдържат активни вещества танин, кофеин, теин, етерични масла, витамини С, П, К, РР, Р. Китайската камелия е лидер сред растенията съдържащи полифеноли, активността на които многократно превишава действието на витамин Е като антиоксидант в борбата със свободните радикали. Полифенолите в зеления чай оказват противовъзпалително и антибактериално действие, способстват проникването на активните вещества чрез кожата.

Екстракт от мента – широко използвано средство в китайската медицина. Той е мощен антиоксидант, има противовъзпалително действие, обезболява, има прочистващо действие.

Масло от карамфил – има противовъзпалително, противогъбично и антисептично действие, способства за нормализиране на цикъла. Има тонизиращ аромат причисляващ се към афродизиаците.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Tiande се свържи с мен Иванка Георгиева 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.