Menu
Your Cart

Бадемово брашно

Бадемово брашно
Бадемово брашно
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Бадемово брашно

ЗА ПОРЪЧКИ

Бадемово брашно е важна хранителна съставка за приготвяне на различни тестени ястия. Произвежда се е от смлени бадеми, като предварително преди това са премахнати техните люспи. Въпреки, че консистенцията е много фина, при изработката на някои сладкиши, като например френски макарони е препоръчително да се отстранят по-големите елементи чрез фино сито.

По характеристики бадемовото брашно е много маслено и не е препоръчително сами да си го приготвяте. Технологията на производство преминава през различни етапи, а именно термична обработка, обелване, изсушаване и смилане. Именно тази маслена влажност се използва в рецептите на сладкарите, като заменят около 20% от брашното с бадемово такова.

Нашият продукт е от т.нар. супер храни, които са изключително здравословни и полезни. Придава свеж аромат както на солените, така и на сладките храни. В допълнение към вече написаното може да добавим голямото съдържание на растителни протеини. Това е от голямо значение за хората, които съблюдават вегетариански диети, защото това е важно за хубавата кожа и нокти.

Каква е хранителната стойност на бадемовото брашно за 100 гр

  • Калоричност 2415 kcalБадемово брашно
  • Общи мазнини 50.6 гр
  • Наситени мазнини 3.9 гр
  • Съдържание на въглехидрати 19.7
  • Захари 4.8 г
  • Белтъчини 21.3 гр

Въпреки това е добре да се знае, че този тип брашно е с високо калорично съдържание и малко мазнини. През последните няколко години започна засилено търсене именно на такива продукти, които заместват стандартното бяло брашно тип 500. Подходящо е за всички видове диети. Този продукт трябва да се съхранява на прохладно място и след разопаковане да се държи в затворен съд.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.